Nyaralás Németországban! Menekülés a Sziget!

0

Városlakók, meg gyors gyógyír a rontva hatásait a rágcsálók versenyt nem lehet legyőzni egy utazást a tengerparton.

Én született és nőtt fel a közvetlen közelében a tenger, a Scarborough, Yorkshire és mindig hallja a hangot a víz, mint egy azonnal erős és nyugtató hatással. Olyan ez, mint anyatermészet ajándéka lehetővé teszi számunkra, egyszerű emberek egy kis bepillantást, amit lehetett, mint az elején korunk az anyaméhben, az erős szívverés visszhangzott a folyamatos törés a hullámok. És én csak spekuláció, de talán a ringató hatása a víz a csónak utánozza egy gyermek rázta a kiságyban. Akármi is, a hatás egyik érzés egy könnyebb értelemben, hogy egy tavasszal a lépés, és a vállvonogatás egyszeri hatás a láthatatlan súlyok foglalnak helyet a vállán fáradt felnőttek.

Körülbelül 3 óra vezetési idő, Berlin és mi volt a célpontja. Göhren, a Rügen szigetén. A meghajtó az egész sziget szép, nádfedeles házak, amelyek úgy néznek ki, mint azok viselése Beatles parókák, a gőzmozdony Choo-chooing az utat mellett az autók és a macskaköves utak, csörgő a tömések! A Pension StrandhausI korábbi nevén Robinson Junior található, közvetlenül a tengerparton, és ha könyv egy tengerre néző szoba, akkor megkapjuk a ring mellett helyet a soha véget nem érő és folyamatosan változó látványos.

Ön tervezi, hogy látogassa meg Németországban ez a karácsony? Tervezze meg nyaralását ma Bravofly és kap a legolcsóbb jegyek kedvenc Németország úticél.

A mindössze 80 ?? 2 fő részére kétágyas szobában, egy igazán szép reggeli is tudtunk splash ki egy pár ételeket az étteremben, ahol a séf igazán tudta hagymát! Tényleg kiváló ételek és a hétvégén, mint ahogy az nekünk, lehet, hogy az élő zene az alku is (és aki morog egy jól bemutatott változata a Beatles vagy Kinks klasszikus közben chomping a flancos kaja ).

Elrontottam egy pár teljesen alkalmatlanok, és most lyukas és nem alkalmas csizmát, miközben felkapaszkodott egy nagyon sziklás részén a tengerparton, de ott is homokos területeken, ahol feküdt, és a napsütötte és figyelte a szerencsés kutya és túrázók ügető már a irigylésre méltó testmozgás útvonal . Van egy erdős sziklás a strand mögött, amelyben meghatározott egy rövidebb utat vissza a szállásra. Voltunk lassabban a visszatérés után minden megerőltetés és a tengeri levegő! És azt vettem észre, hogy egy csomó ember faragta szívét és neveket fák az évek során, és volt egy meglehetősen szürreális gondolat, hogy miért fa tetoválás nem volt annyira divatos berlini azok között, akiknek punkok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.